Ruud Smulders – RUDIVERSUM

Vergeet alles wat je denkt te weten en reis mee naar het RUDIVERSUM.

We vluchten allemaal in onze fantasie. Maar wat als de werkelijkheid absurder wordt dan je had kunnen bedenken? Ontsnap samen met Ruud aan een wrange realiteit. 

In het RUDIVERSUM kan alles. Grappen om te huilen, drama om te lachen en net wanneer je denkt dat het allemaal nergens over gaat weet Ruud te raken met een enkele treffende zin. Een alcoholist eindigt niet in de goot, die eindigt met een hoofdwond in de salontafel.

Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander. In het RUDIVERSUM gelden andere wetten, die je laten schateren om het macabere. Ruud is het publiek altijd een stap voor en schakelt met lichtsnelheid tussen absurd en integer. En hoewel de opties in het RUDIVERSUM oneindig lijken, ontkomen we niet aan één pijnlijke waarheid. Hoe geef je iets een plek in je leven dat je er niet in wil hebben?

Bij het grote publiek brak Ruud Smulders door met zijn veelbesproken Minuut van Ruud in BNNVARA’s talkshow De Vooravond. Een jonger publiek kent hem via YouTuber Dylan Haegens, Hufterproef en Amazon’s Killer Kamp. In het theater deed hij ervaring op met zijn fysieke cabaretgroep ‘De Blonde Jongens en Tim’ en later zowel solo als in projecten met Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong (Schudden) en Guido Weijers.

Alvast warmdraaien voor Ruud? Vanaf september 2023 is hij wekelijks te horen in het radioprogramma Spijkers met Koppen.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Cabarettalenten:

1. Boban Benjamin Braspenning (3 november)
2. Ruud Smulders (3 december)
3. Gavin Reijnders (8 maart)
4. Sezgin Güleç (28 maart)

De prijs voor deze serie is € 50,00.(in plaats van € 74,00). Om de serie te bestellen klikt u onderaan deze pagina op het nieuwsbericht “Series: vier topvoorstellingen voor een prikkie!”

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
  • Van
    1 december 2023 20:00
  • Tot
    1 december 2023 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre