Postkantoor Live – Soelaas

Bij Postkantoor Live geniet je in ons sfeervolle theatercafé van lokaal talent. Een singer-songwriter met eigen muziek of een band die klassiekers in een nieuw jasje steekt: met Postkantoor Live! beleef je altijd een bijzonder en leuk concert in een intieme en informele setting. 

Soelaas laat je genieten van bekende liedjes in een eigen Soelaas-jasje. Deze Westfriese meiden (Loes Pronk en Sandra Duin) hebben een voorkeur voor liedjes met mooie, ontroerende of grappige teksten en geven daar muzikaal een eigen draai aan. Ze zingen popnummers, maar ook Nederlandstalige kleinkunst, vrolijkheid en mooie luisterliedjes. Ze nemen je mee van Alannah Myles naar Yentl en de Boer tot Ramses Shaffy. Ze zingen solo of meerstemmig en begeleiden zichzelf daarbij op wisselende muziekinstrumenten: piano, gitaar, ukelele, bugel, en accordeon, en halen daar spontaan allerlei andere kleine muziekinstrumenten bij.

Sandra Duin en Loes Pronk zien jullie graag bij hun concert, ze kijken er naar uit! Het wordt gezellig, het wordt ontroerend, maar het wordt uiteraard ook een vrolijke boel.

De toegang is gratis, reserveren is niet nodig.

Postkantoor Live wordt mede mogelijk gemaakt door Berlinda van Westen Makelaardij.

Normaal
Zaal
0,00
Voorstelling informatie
  • Van
    14 januari 2024 15:00
  • Tot
    14 januari 2024 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre