Postkantoor Live – Soelaas

Bij Postkantoor Live geniet je in ons sfeervolle theatercafé van lokaal talent. Een singer-songwriter met eigen muziek of een band die klassiekers in een nieuw jasje steekt: met Postkantoor Live! beleef je altijd een bijzonder en leuk concert in een intieme en informele setting. 

Soelaas laat je genieten van bekende liedjes in een eigen Soelaas-jasje. Deze oorspronkelijk West-Friese meiden combineren hun liefde voor muziek en liefde voor de medemens via arrangementen van artiesten als Alannah Myles en Eva Cassidy, maar ook met Nederlandstalige kleinkunst, zoals Yentl en de Boer. Ze kiezen een lied dat ze leuk en mooi vinden en maken er een eigen versie van, ongeacht welk genre, meerstemmig en met verschillende muziekinstrumenten.Sandra Duin en Loes Pronk zien jullie graag bij hun concert, ze kijken er naar uit! Het wordt gezellig, het wordt ontroerend, maar het wordt uiteraard ook een vrolijke boel.

De toegang is gratis. Reserveren is handig, maar niet verplicht. Maak je bezoek extra feestelijk en bestel een van onze heerlijke horeca-arrangementen.

Normaal
Zaal
0,00
Voorstelling informatie
  • Van
    2 april 2023 15:00
  • Tot
    2 april 2023 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre