Postkantoor Live: Soelaas

Deze voorstelling is verplaatst naar zondag 21 november. Bezoekers met kaarten voor deze voorstellingen zijn geïnformeerd. Wel kaarten maar geen mail ontvangen? Neem contact met ons op via info@hetpostkantoor.info.

Bij Postkantoor Live geniet je in ons sfeervolle theatercafé van lokaal talent. Singer-songwriters met eigen muziek, bands die klassiekers in een nieuw jasje steken of verteltheater voor de kleinere bezoekers; met Postkantoor Live! zie je altijd een bijzondere en leuke voorstelling in intieme en informele setting.

Als je ontroerd of opgevrolijkt wilt worden, zul je zeker gaan genieten tijdens het concert van Soelaas. De drie West-Friese dames Loes Pronk, Sandra Duin en Danielle Berkhout laten met sprankelende stemmen en dito instrumentarium hun favoriete nummers aan je horen. Een mix met muziek van Yentl en De Boer, Jeroen Zijlstra, Joni Mitchell en The Roches. Ze gaan werkelijk alle kanten op, van swingend en uitbundig tot klein en ontroerend.

De dames verpakken diverse pop- en kleinkunstliedjes in een eigen ‘Soelaas’-jasje. Zo zingen ze meerstemmig en gebruiken ze andere instrumenten. Ze spelen piano, gitaar, bas, bugel, ukelele en nog meer. Soelaas zorgt voor een lach op je gezicht! Kom jij ook?

Normaal
Zaal
8,50
CJP
Zaal
7,50
Voorstelling informatie
  • Van
    21 november 2021 15:00
  • Tot
    21 november 2021 16:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre