Postkantoor Live – Open Podium

Op de laatste eerste zondag van het seizoen sluiten we Postkantoor Live af met een Open Podium! Durf jij je talenten te showen aan het publiek?

Heb je altijd al je gitaarskills willen showen, maar komt het er maar niet van? Dit is je kans! Word jij altijd gevraagd om een liedje te zingen voor het bruidspaar of de jarige? Pak je moment! Ben jij thuis de leukste, met je woordgrappen of je scherpe zelfspot? Laat anderen ook eens meegenieten!

Wij regelen de muzikale begeleiding als je die nodig hebt. Niet muzikaal maar wel een ander talent? Ook dan ben je welkom!
 
Deze zondag is het podium in het theatercafé geopend voor iedereen die graag van zich laat horen en/of samen muziek wil maken. Wil jij meedoen? Neem dan contact op met David Stolze via 06-30729769 of via info@hetpostkantoor.info.

Bij Postkantoor Live geniet je in ons sfeervolle theatercafé van lokaal talent. Een singer-songwriter met eigen muziek of een band die klassiekers in een nieuw jasje steekt: met Postkantoor Live! beleef je altijd een bijzonder en leuk concert in een intieme en informele setting. 

Normaal
Zaal
0,00
Voorstelling informatie