Postkantoor Live – Johan Kruizinga

Bij Postkantoor Live geniet je in ons sfeervolle theatercafé van lokaal talent. Singer-songwriters met eigen muziek, bands die klassiekers in een nieuw jasje steken of verteltheater voor de kleinere bezoekers; met Postkantoor Live! zie je altijd een bijzondere en leuke voorstelling in intieme en informele setting.

Een middag vol prachtige luisterliedjes met zanger Johan Kruizinga in Hét Postkantoor in een ontspannen setting neemt hij je mee met mooie liedjes van alle tijden en maakt er samen met het publiek een gezellige middag van. Je kunt klassiekers van Paul Simon en/of Simon and Garfunkel, John Denver, Boudewijn de Groot, James Taylor en nog veel meer verwachten.

Johan Kruizinga is al bijna 20 jaar professioneel zanger-gitarist en performer en dat is tijdens zijn warme en persoonlijke optredens ook zeker te horen! Zijn passie voor muziek maken en optreden stamt al uit zijn vroege jeugd. Je kan dus met recht zeggen dat de muziek hem met de paplepel is ingegoten. Tijdens zijn intieme optredens maakt hij veel contact met het publiek, met grapjes of kleine conversaties. Zijn optredens worden gekenmerkt door een fijne ontspannen sfeer waarin gelachen, gedanst en genoten kan worden.
Kom genieten van deze tijdloze muziek tijdens een hapje en drankje.

Normaal
Zaal
8,50
Actiekaart
Zaal
6,50
Voorstelling informatie
  • Van
    27 februari 2022 15:00
  • Tot
    27 februari 2022 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre