Postkantoor Live – Johan Kruizinga

Bij Postkantoor Live geniet je in ons sfeervolle theatercafé van lokaal talent. Een singer-songwriter met eigen muziek of een band die klassiekers in een nieuw jasje steekt: met Postkantoor Live! beleef je altijd een bijzonder en leuk concert in een intieme en informele setting. 

Op 2 oktober ontvangen we Johan Kruizinga. In een ontspannen setting neemt hij je mee met mooie liedjes van alle tijden en maakt er samen met het publiek een gezellige middag van. Je kunt klassiekers verwachten van Paul Simon, John Denver, Boudewijn de Groot, James Taylor en nog veel meer.

Johan Kruizinga is al bijna 20 jaar professioneel zanger-gitarist en performer en dat is tijdens zijn warme en persoonlijke optredens ook zeker te horen! Zijn passie voor muziek maken en optreden stamt al uit zijn vroege jeugd. Je kan dus met recht zeggen dat de muziek hem met de paplepel is ingegoten. Tijdens zijn intieme optredens maakt hij veel contact met het publiek, met grapjes of kleine conversaties. Zijn optredens worden gekenmerkt door een fijne ontspannen sfeer waarin gelachen, gedanst en genoten kan worden.
Kom genieten van tijdloze muziek bij Postkantoor Live!

De toegang is gratis. Reserveren is handig, maar niet verplicht. Maak je bezoek extra feestelijk en bestel een van onze heerlijke horeca-arrangementen.

Normaal
Zaal
0,00
Voorstelling informatie
  • Van
    2 oktober 2022 15:00
  • Tot
    2 oktober 2022 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre