Postkantoor Live – 4Latin

Bij Postkantoor Live geniet je in ons sfeervolle theatercafé van lokaal talent. Een singer-songwriter met eigen muziek of een band die klassiekers in een nieuw jasje steekt: met Postkantoor Live! beleef je altijd een bijzonder en leuk concert in een intieme en informele setting. 

Een middag met heerlijk zwoele Latijnse klanken in PostkantoorLive! Wat Latijns-Amerikaanse muziek zoals samba, bossanova en calypso vooralkenmerkt is ritme, vrolijkheid en vaak ook melancholie. De liefde voor dezemuziek bracht de muzikanten van 4Latin bij elkaar.

4Latin bestaat uit John Ligtenberg op gitaar, WouterBekkering op tenorsaxofoon, Frans Groen op contrabas en René Smit op slagwerk. Op 10 maart nemen de mannen bovendien zangeres Marinet Koeman mee in een zonnige reis langs het ritme van de bossa nova, de samba en de energie van de calypso. Je hoort muziek die zich kenmerkt door dansbare vrolijkheid, maar die ook een melancholische ondertoon heeft. Dankzij haar kennis over deze muziek geeft Marinet het concert extra culturele context, wat je de kans biedt de muziekstijlen nog beter te begrijpen. Ook speelt ze een duet samen met haar 21-jarige zoon.

De toegang is gratis, reserveren is niet nodig.

Postkantoor Live wordt mede mogelijk gemaakt door Berlinda van Westen Makelaardij.

Normaal
Zaal
0,00
Voorstelling informatie
  • Van
    10 maart 2024 15:00
  • Tot
    10 maart 2024 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre