Pip Utton – Hitchcock (Engelstalig)

Deze voorstelling is voorlopig geannuleerd vanwege de verlenging van de lockdown t/m 20 april. We proberen de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers worden geïnformeerd zodra hier meer over bekend is.

Nadat hij zich eerder liet zien als William Shakespeare en Adolf Hitler, komt de Engelse meesteracteur Pip Utton met een geheel nieuwe performance. Dit seizoen kruipt Utton in de huid van de ‘master of suspense’: Alfred Hitchcock. Deze wereldberoemde filmmaker is 30 jaar na zijn dood nog steeds bekend van de legendarische horrorfilms Psycho en The Birds. De man die zijn publiek het liefst zoveel mogelijk wilde laten lijden en die geloofde dat in iedereen een moordenaar schuilt. De man die zei: “Iedereen houdt van een goeie moord, behalve het slachtoffer.”

De Engelse meesteracteur Pip Utton is als geen ander in staat om bijzondere, historische grootheden tot leven te wekken op het toneel. Van Charlie Chaplin tot William Shakespeare en van Adolf Hitler tot Margaret Thatcher: Pip Utton draait er zijn hand niet voor om. Zijn transformatie in deze fascinerende persoonlijkheden, grijpt je bij de keel en laat je gedurende de voorstelling niet meer los. Laten we eerlijk zijn; als de British Theatre Guide je solo’s als ‘masterclasses in acteren’ bestempelt, heb je wel iets in je mars. Utton is dan ook een briljant en veelvuldig onderscheiden acteur.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Administratiekantoor VDB Admin.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
  • Van
    1 april 2021 19:00
  • Tot
    1 april 2021 20:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre