Niels van der Gulik en Joost Botman – Sound of Silence

Deze voorstelling is voorlopig geannuleerd vanwege de verlenging van de lockdown t/m 20 april. We proberen de voorstelling opnieuw te verplaatsen. Bezoekers worden geïnformeerd zodra hier meer over bekend is.

Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik over Paul Simon en Art Garfunkel. Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

‘Sound of Silence’ is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als ‘Mrs. Robinson’, ’The Sound of Silence’, ‘Cecilia’ en ‘Bridge over Troubled Water’.Zang, gitaar en piano: Joost Botman 
Zang: Niels van der Gulik 
Percussie: Richard Heijerman
Dit is een inhaalvoorstelling. Bezoekers met kaarten voor de voorstelling van 17 april 2020 zijn per e-mail geïnformeerd. Heeft u kaarten gekocht voor 17 april, maar geen e-mail van ons ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op via info@hetpostkantoor.info.

Normaal
Zaal
20,00
CJP
Zaal
18,50
Voorstelling informatie
 • Van
  17 april 2021 20:00
 • Tot
  17 april 2021 22:00
 • Status
  Verlopen
 • Locatie
 • Genre