Nhung Dam – Nhung geeft zich bloot

Deze voorstelling is uitverkocht. Je kunt je aanmelden voor onze wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen nemen wij contact met je op. Voor plaatsing op de wachtlijst, klik onderaan deze pagina op bestellen of mail naar info@hetpostkantoor.info.

‘Je kunt niet alles worden wat je wilt. Jekunt wel alles zijn wat je bent.’ 

Haar 3 miljoen voetstappen naar Sicilië werd bekroond met een ware sterrenregen. Nu is actrice Nhung Dam terug met een nieuwe voorstelling. In Nhung Geeft Zich Bloot wil ze laten zien datje trots mag zijn op je afkomst, hoe verrijkend die is. Waar zij zich vroegerkon schamen voor haar hardcode Vietnamese opvoeding met de eetstokjes enkaraoke-set. Nu omarmt zij haar identiteit juist ook door die muziek te latenhoren in haar voorstelling. Deze voorstelling gaat over je dromen waarmaken,hoe onmogelijk dat soms ook lijkt.

Schud alle labels van je af, laat de hokjeslekker voor wat ze zijn. Nhung Geeft Zich Bloot is een wonderlijke combinatievan genres, van Vietnamese Punk en komedie tot toneel.  

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Toneel:

1. Fred Delfgaauw – Broos (21 oktober)
2. Renée Coralie van Beek – Hosseini (11 november)
3. Theatergroep Aluin – Dit is van ons (7 maart)
4. Nhung Dam – Nhung geeft zich bloot (24 april)

De prijs voor deze serie is € 50,00 (in plaats van € 78,00). Om de serie te bestellen klikt u onderaan deze pagina op het nieuwsbericht “Series: vier topvoorstellingen voor een prikkie!”

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
20,00
CJP
Zaal
18,50
Voorstelling informatie
  • Van
    24 april 2024 20:00
  • Tot
    24 april 2024 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre