Nhung Dam – 3 miljoen voetstappen naar Sicilië

Theatermaakster Nhung Dam en regisseur Koos Terpstra hebben de afgelopen maanden elke dag gelopen. Met het aantal afgelegde kilometers zouden ze op Sicilië aangekomen zijn, zonder ook maar ooit Amsterdam te hebben verlaten. Zoals Confucius zegt: de weg zelf is je bestemming. In deze wandelreis liepen ze naar Keulen, langs Liechtenstein, staken ze de Italiaanse grens over richting Como.

Onderweg worden we soms andere mensen. En moeten we ons opnieuw voorstellen aan onszelf. Alles kan, alles mag, op deze reis. We komen overal, we nemen u mee, en ondertussen wordt de rugzak leger of zwaarder. De wil is er, de liefde is er. Want je kunt voor alles bang zijn. Bang om afgewezen te worden. Bang om alleen te sterven. Bang er niet bij te horen. Bang je huis te verliezen. Bang om opnieuw te beginnen.

Maar dat gaan we niet doen. Wees niet bang. Niet meer in de schaduw staan of je verstoppen. Op zoek naar het geluk. Een voorstelling om je in onder te dompelen.

Op Oerol maakten Koos en Nhung samen een aantal prachtige en hoopgevende voorstellingen. Over het leven. De onmacht. En de schoonheid. Een ode aan de fantasie. Daar gaan ze graag mee door.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Administratiekantoor VDB Admin.

Normaal
Zaal
17,50
CJP
Zaal
16,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  18 september 2020 19:15
 • Tot
  18 september 2020 20:15
 • Status
  Aankomend
 • Genre