Nationaal Theaterweekend – Valentina Tóth

Nederland viert theater tijdens het Nationaal Theaterweekend! Er doen meer dan 80 theaters door heel Nederland aan mee, ook wij ons in Bovenkarspel!

Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Kort daarop werd zij door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. De Volkskrant beschreef haar werk als ‘een eigenzinnig mengsel van kleinkunst, klassieke muziek opera en musical’ en de Theaterkrant schreef: ‘Wat een muzikaliteit, wat een podiumkracht, wat een lef!’.

Nu is daar haar eerste avondvullende voorstelling: Wildbloei, een ode aan de hysterische vrouw. In deze tragikomische, muzikale en over the top one woman show verkent ze de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij. Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages, houdt ze met Wildbloei haar publiek onder schot en brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. Ook goed.

Tijdens het Nationaal Theater Weekend kost een kaartje slechts € 10,00 euro. We ontvangen je met een feestelijk welkomstdrankje en verrassen je na afloop van de voorstelling met een swingende muzikale act in de foyer!

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
10,00
Voorstelling informatie
  • Van
    26 januari 2024 20:00
  • Tot
    26 januari 2024 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre