Natasja Gundelach – Hier mag je zijn

In haar One Woman Show Hier Mag Je Zijn neemt Natasja je mee in een zoektocht naar zichzelf. In een wereld vol met zelfhulpboeken, cursussen en webinars lijkt de druk groter dan ooit om te moeten slagen in het leven. Als volleerd beren-op-de-weg-temmer neemt ze je mee op reis door de jungle van zelfheling, de levensgeluksachtbaan en de wondere wereld van de datingsites. Een avontuur dat gaat over loslaten, van (over)gewicht tot straalangst, juiste keuzes maken, op zoek gaan naar de liefde en het omgaan met tegenslagen. Ze biedt je een lichtpunt in de duisternis vol persoonlijke verhalen en zelfgeschreven liedjes, met een traan en een lach. Een voorstelling die niet voor watjes is, met een snufje alternatieve therapie.

Natasja Gundelach groeide op in West-Friesland en gooide op haar 30e het roer om door haar baan op te zeggen, haar huis te verkopen en te verhuizen naar de ‘Grote Stad’ om te gaan studeren. Ze werkt als zelfstandig organisatieadviseur in de gezondheidszorg.

Deze voorstelling is verplaatst. De voorstelling van zaterdagmiddag om 15.30 is hierbij komen te vervallen. Bezoekers zijn per e-mail geïnformeerd. Heeft u kaarten, maar geen e-mail van ons ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op via info@hetpostkantoor.info.


Normaal
Zaal
15,00
Voorstelling informatie
  • Van
    19 september 2021 14:30
  • Tot
    19 september 2021 16:15
  • Status
    Verlopen
  • Genre