Naomi Inez – Geen vaarwel

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Geen Vaarwel brengt het levensverhaal van de moeder van theatermaker Naomi Inez, die in 1996 om het leven is gebracht. Een indringende, ontroerende mozaïekvertelling met muziek en zang, waarin Naomi haar publiek meeneemt in verschillende periodes uit haar eigen leven: als jong meisje aan de piano in gesprek met haar moeder, tijdens de vermissing van haar moeder, tot aan het heden na het lezen van het politiedossier 27 jaar later, in Hasselt, België.

Geen Vaarwel is een voorstelling over verlies, hoop, herwonnen vertrouwen en heling. Naomi wordt bijgestaan door Lucie de Saint Vincent op piano.

De voorstelling is onderdeel van Orange The World 2025, een wereldwijde campagne tegen femicide, en wordt gepresenteerd in samenwerking met Soroptimistenclub Hoorn en omstreken. Na de voorstelling is er een nagesprek onder leiding van criminoloog Gert Jan Slump.

N.B. In tegenstelling tot andere voorstellingen is bij deze voorstelling geen pauzedrankje inbegrepen, maar wel een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
5,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  29 november 2024 20:00
 • Tot
  29 november 2024 21:15
 • Status
  Aankomend
 • Genre