Najib Amhali – 30 jaar On Stage (try-out)

Deze voorstelling is uitverkocht. Je kunt je aanmelden voor onze wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen nemen wij contact met je op. Voor plaatsing op de wachtlijst, klik onderaan deze pagina op bestellen of mail naar info@hetpostkantoor.info.

Vier het met ons mee! De jubileumshow 30 jaar on stage vanNajib Amhali.

In zijn nieuwe show kijkt hij terug op zijn leven;een Hollywood verhaal in Nederland met vooral heel veel ups! Jewordt getrakteerd op nieuwe verhalen en personages, waarbijscènes en typetjes die Najib beroemd maakten de revuepasseren. Met zijn levensverhaal als rode draad.

Najib werd geboren in een Marokkaans gezin dat begin jaren ’70neerstreek naast een linoleumfabriek in Krommenie. Een leven inde middenstand lag voor de hand, maar na de middelbare schoolwilde hij duidelijk iets anders: publiek, podium en spotlights.

In 1994 studeerde hij af aan de toneelschool te Utrecht en was hijklaar om de wereld te veroveren. Maar de wereld was nog nietklaar voor hem. Hij ging van de ene auditie naar de andere en kreeg uiteindelijkeen rol aangeboden in een jeugdtheatervoorstelling. Daarna ontdekte hij deComedytrain. HetNederlands publiek maakte kennis met een natuurtalent. Zezagen iemand die met verhalen uit zijn eigen leven een volle zaaltwee uur lang in de ban kan houden, met als voorlopig hoogtepunt tot drie keer toe een uitverkochteZiggo Dome.

Najib gaat er in deze nieuwe show helemaal voor om jeopnieuw te verrassen en zijn nieuwe karakters weer legendarischte maken.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
22,50
CJP
Zaal
21,00
Voorstelling informatie
  • Van
    5 oktober 2023 20:00
  • Tot
    5 oktober 2023 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre