n00b – n00b speelt n00b

Winnaars van de Neerlands Hoop 2023!

Laura Bakker en Isabelle Kafando zijn dé cabarethit van dit moment. In 2021 wonnen ze de Top Naeff prijs, een prijs die onregelmatig wordt uitgereikt onder de afstudeerders van de toneelschool, voor het meest veelbelovende talent. Ook wonnen ze dat jaar het Amsterdams Kleinkunst Festival en namen daar de publieksprijs én de Wim Sonneveld prijs in ontvangst.

Hun eerste avondvullende voorstelling n00b speelt n00b werd enthousiast ontvangen door pers en publiek en is geselecteerd voor de VSCD Cabaretprijzen in de categorie Neerlands Hoop. Een greep uit de recensies:

Een extreem genietbare energiebom. Het is heerlijk om te kijken naar een nieuw duo dat zo fris aanvoelt en zo veel gelach weet los te maken als n00b. – de Volkskrant *****
IJzersterk cabaretdebuut vol varianten van klootzakken en ploeteraars. – NRC ****
Met n00b is het cabaretlandschap een hip topduo rijker! – Parool
Iedere performance smaakt naar meer. Ga deze voorstelling zien, laat je overrompelen door n00b en dompel je onder in hun universum.’– Theaterkrant

Waar het over gaat? Over het zijn van een n00b: een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laat het duo je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnaar van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
  • Van
    14 december 2023 20:00
  • Tot
    14 december 2023 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre