Murth Mossel en Roué Verveer – dubbelcabaret (try-out)

Deze voorstelling is uitverkocht. Voor plaatsing op de wachtlijst, klik op de bestelknop hieronder. Wanneer er plaatsen beschikbaar komen nemen wij contact met u op. 

Dubbel pret met deze twee toppers op één avond! Wie er vaker bij was, weet: als Roué zijn vrienden meeneemt, dan is het nog lang onrustig in Bovenkarspel…

Murth Mossel is niet de minste naam in het comedycircuit. Hij is een van de meest veelzijdige entertainers die ons land kent. In 1994 begon hij als stand-up comedian en presentator bij o.a. TMF en NPS (Paradisolife). Inmiddels heeft hij 12 theatertours op zijn naam staan, waarbij hij met Caribbean Combo twee keer in een uitverkocht Rotterdam Ahoy speelde. Als je een van de weinigen bent die hem nog nooit gezien heeft, dan heb je hem vast weleens gehoord. Er is namelijk geen stem die zo vaak wordt gebruikt als die van Murth Mossel, voor o.a. reclames, films en tekenfilms.

Roué Verveer speelt komend seizoen alweer zijn 10de cabaretvoorstelling Gewoon Roué. En het is tijd omdat te vieren! Met zijn charme verovert Roué inmiddels al meer dan 20 jaar de harten van hetNederlands publiek. Hij staat bekend om zijn enthousiaste speelstijl, energieke uitstraling en briljanteimprovisaties. Vanavond zet Roué de eerste stappen naar een nieuwe theatershow, die zoals altijd een stortvloed aan zelfreflectie, hilariteit en zelfspot zal bevatten.Uiteindelijk wordt het dus een fantastische avond.. of eigenlijk een avondje Gewoon Roué!

Normaal
Zaal
21,00
CJP
Zaal
19,50
Voorstelling informatie
  • Van
    7 maart 2023 20:00
  • Tot
    7 maart 2023 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre