Man man man, de podcast – Livestream

Deze voorstelling is geannuleerd. Bezoekers met kaarten worden per e-mail geïnformeerd.

Man man man, de podcast host de laatste aflevering van het huidige seizoen via een livestream.

Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen zoals altijd hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Corona gooide roet in het eten waardoor de laatste aflevering van alweer het vijfde seizoen niet met een groot live publiek kan plaatsvinden. Om het huidige seizoen toch samen met jou af te sluiten, livestreamen de mannen de aflevering vanuit een theater ergens in Nederland naar onze theaterzaal. Een interactieve stream vol bijzondere momenten en intieme verhalen in een ander jasje!

Dus! Bel je beste vriend of vriendin, enthousiasmeer je partner of kom gewoon lekker alleen naar deze bijzondere livestream en geniet via een groot scherm van je favoriete podcast! Doe mee met de Q&A en krijg een kijkje in de keuken van vijf seizoenen Man man man, de podcast. Uiteraard helemaal veilig volgens de geldende maatregelen.

Een ticket voor deze livestream is inclusief een Man Man Man biertje to go i.s.m. Van De Streek brouwerij.

Over Man man man, de podcast
In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: “Hoe mannelijk zijn we?”. In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award.

Normaal
Zaal
19,50
Voorstelling informatie
  • Van
    10 januari 2021 20:00
  • Tot
    10 januari 2021 21:15
  • Status
    Verlopen
  • Genre