Luuk Ransijn – Vacht (try-out)

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Luuk Ransijn won in 2023 het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nu gaat hij de theaters in met zijn debuutvoorstelling Vacht.

In Vacht gaat Luuk vol goede moed en bewapend met scherpe grappen op zoek naar veiligheid. Hij onderzoekt hoe je als zachtmoedig mens een plek verovert in een wereld die steeds meer lijkt te verharden. Luuk is energiek en muzikaal. Met een kritisch oog voor de grote uitdagingen van zijn generatie én de zachte blik op het kleine, waar vaak overheen gekeken wordt, brengt hij cabaret met krachtige liedjes.  Maak kennis met de onrust van een jonge twintiger, maar ook met de frisse storm die in zijn hart raast.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Cabarettalenten:
7 november: Luuk Ransijn – Vacht
13 december: Anne Neuteboom – En dan nu Anne Neuteboom
17 januari: Yunus Aktas – Maakt niet uit
23 mei: Jasper van der Veen – Op Scherp

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 76,50). Om de Serie Cabarettalenten te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  7 november 2024 20:00
 • Tot
  7 november 2024 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre