Lisa Loeb – Extase

Dit is een inhaalvoorstelling. Bezoekers met kaarten voor de voorstelling van 9 januari zijn per e-mail geïnformeerd. Heeft u kaarten gekocht voor deze voorstelling, maar geen e-mail van ons ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op via info@hetpostkantoor.info.

Je kent haar als ‘de blonde’ van het cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland. En nu komt Lisa Loeb naar het theater met Extase, haar schaamteloos eerlijke en hyper muzikale solodebuut. Ze ontroert en ontregelt met keiharde grappen, ijzersterke popsongs en haar ‘loebzuivere’ zangstem.

In Extase koppelt Lisa haar persoonlijke verhaal aan de actualiteit. Ze gebruikt haar angststoornis als metafoor voor de angstcultuur die sluimert in onze maatschappij. Ondanks de paniek in haar hoofd, kruipt Lisa voor deze solo uit haar schulp. Samen met twee gruwelijk goede muzikanten neemt ze ons mee langs heldhaftige familieleden, knielweigeraars, pestpartijen en toetsenbordridders. Extase laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  3 april 2021 19:00
 • Tot
  3 april 2021 20:00
 • Status
  Aankomend
 • Genre