Laura van Dolron – Niks Nieuws

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

“Ons verlangen naar originaliteit heeft de wereld afgemat en uitgewoond. Ik kan wel origineel willen zijn, maar we moeten iets gaan doen, allemaal. Nu. Dit is de eerste voorstelling waarin ik me bewust met de klimaatramp en de al ingezette massaextinctie ga bemoeien. Door niks nieuws te willen maar te koesteren wat er IS of te redden wat er nog te redden valt.”

Hoewel Van Dolron altijd al stukken recyclet, maakt ze ieder jaar een nieuwe voorstelling. Tot nu. In haar nieuwe voorstelling stort zij zich op ons verlangen naar iets nieuws. Door Niks nieuws te willen maken, Niks nieuws te kopen als kostuum, Niks nieuws neer te zetten als decor, Niks nieuws te willen zeggen. In Niks nieuws zegt Van Dolron iets waars, iets belangrijks, iets wat de enorme vernieuwingsdrang die ons heeft voortgestuwd bij het afmatten en uitwonen van onze aarde een halt toeroept.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Verduursamen.EU

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Theater:
5 oktober: Karina Holla – De Dresser
14 december: Olga Zuiderhoek – Maar wat er ook gebeurt er klinkt muziek
1 februari: Solostories – ’t Hooge Nest
9 april: Laura van Dolron – Niks Nieuws

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 87,50). Om de Serie Theater te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
20,00
CJP
Zaal
18,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  9 april 2025 20:00
 • Tot
  9 april 2025 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre