Kasper van Kooten – Van Kooten en de beat (Try-Out)

Van Kooten en de beat naar het gelijknamige boek dat op 22-02-2022 uitkwam, is een even swingende als openhartige vertelling over liefde, familie en een onverzadigbare behoefte aan muziek.

Onlosmakelijk daarmee verbonden zijn de hartsvrienden met wie Kasper van Kooten al vanaf zijn vroege jeugd in bandjes speelt. Hij is de drummer die zichzelf naar Ahoy droomt. In heerlijke tempowisselingen neemt hij u mee op de avontuurlijke reizen die hij en zijn verschillende bands samen maken.

Maar als het hoogste podium eenmaal bereikt is blijkt zijn droom niet te kloppen. Wanneer Kasper jaren later plotseling gedwongen wordt om met optreden te stoppen, dringen alle levensvragen zich meedogenloos op: wat was ik al die jaren aan het doen?Van Kooten en de beat waarin ook de muziek uit het boek tot leven komt. Het geheel ondersteund door uniek foto-, video- en audiomateriaal en een van die zeer muzikale vrienden! Nadat Kasper bijna twee jaar niet kon optreden door de Corona pandemie is het nu tijd om de theaters te laten voelen en beleven.

Van Kooten en de beat is een ontroerend en vermakelijk zelfportret en een geweldige muziekgeschiedenis ineen.

Normaal
Zaal
19,50
CJP
Zaal
18,00
Voorstelling informatie
  • Van
    9 april 2022 20:00
  • Tot
    9 april 2022 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre