Karina Holla – De Dresser

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Een acteur staat op het punt zijn verstand te verliezen, hij vecht voor zijn leven en voor zijn passie voor theater. Hij heeft een zenuwinzinking en verdwaalt in zijn eigen geheugenlabyrint. Aan de ene kant wil hij ophouden met spelen, aan de andere kant is hij verslaafd.

In de voorstelling De Dresser haalt gevierd actrice Karina Holla haar inspiratie uit film en toneel en verweeft deze met eigen ervaringen uit haar omvangrijke theatercarrière. De voorstelling geeft een kijkje achter de schermen van de theaterwereld, met aan de ene kant de magie, en aan de andere kant de angst en menselijke gevoeligheden. Uiteindelijk is het de verbeeldingskracht die zegeviert.

Karina Holla maakt al 35 jaar bewegingstheater, als performer, docent en regisseur. Haar voorstellingen zijn succesvol in binnen- en buitenland en ze won er meerdere keren de Mimeprijs mee, evenals de Theo d’Or. De Dresser kreeg in seizoen 23/24 louter sterrenrecensies en gaat wegens groot succes nog eenmaal op tournee.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Verduursamen.EU

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Theater:
5 oktober: Karina Holla – De Dresser
14 december: Olga Zuiderhoek – Maar wat er ook gebeurt er klinkt muziek
1 februari: Solostories – ’t Hooge Nest
9 april: Laura van Dolron – Niks Nieuws

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 87,50). Om de Serie Theater te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
20,00
CJP
Zaal
18,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  5 oktober 2024 20:00
 • Tot
  5 oktober 2024 21:20
 • Status
  Aankomend
 • Genre