Justus Apart – Sprongen in het duister

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Ons seizoen zou niet compleet zijn zonder de mannen van Justus Apart. Het trio Ruud Janssen, Henk van den Mosselaar en Nico Schouten speelt ook dit jaar weer een tragikomisch toneelstuk van Het Volk: Sprongen in het duister.

In dit docudrama maakt de toeschouwer kennis met drie sympathieke bewegingskunstenaars wier houdbaarheidsdatum al geruime tijd is verstreken. De geest is weliswaar nog altijd ijzersterk, maar het lichaam werkt niet altijd prettig meer mee.

Gemotiveerd proberen de drie ballerino’s zich te verzetten tegen het spook van de ouderdom en de aftakeling. Nog één keer willen ze schitteren in een ultieme choreografie, die alle overige choreografieën overbodig zal maken. Het repetitielokaal is in gereedheid gebracht en de maillots zijn fris gewassen. Vol goede moed maken de heren zich op voor de eerste gezamenlijke warming-up.

N.B. In tegenstelling tot andere voorstellingen is bij deze voorstelling geen pauzedrankje inbegrepen. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
12,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  12 januari 2025 14:30
 • Tot
  12 januari 2025 16:00
 • Status
  Aankomend
 • Genre