Johan Goossens – Het Volle Leven

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Eigenlijk zou je iedere dag volmondig ‘JA!’ moeten zeggen tegen het leven. Opstaan en er iets van maken. Na zijn ervaringen in het onderwijs, de darkroom en aan een ziekenhuisbed, vertelt Johan kleurrijk in welke werelden hij nu weer is gedoken.

Zo volgde hij een opleiding alternatieve therapie en dronk hectoliters sterrenmix. Tegelijk rolde hij in een bestuursfunctie bij een bedrijf en herkende zichzelf al snel niet meer terug. Met zakelijke stem brengt hij punten in op vergaderingen en ‘s nachts stuurt hij passief-agressieve mailtjes met ‘Het heeft me verbaasd dat..’. Zo slaat hij zich dapper door het bestaan, al voelt hij nog steeds de neiging onder de dekens te willen schuilen. Een nieuwe show met mooie liedjes, gênante grappen en verhalen uit het volle leven.

Johan Goossens is cabaretier, schrijver en (voormalig) docent. Je kunt hem kennen van de Roast van Ali B., De slimste mens en Wie is de Mol? Met het lied ‘Briefje’ uit zijn vorige show werd hij genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2022. Over zijn tijd op een ROC schreef hij de bestsellers ‘Wie heeft er wél een boek bij zich?’ en ‘Jongens, ik wil nu toch écht beginnen…’. In zijn boek ‘Met mensen werken’ schreef hij over tragikomische situaties op de werkvloer.

De pers over zijn eerdere programma’s:
“Eerlijk, grappig en ontroerend (…) IJzersterk cabaret.” – NRC ★★★★
“Met het grootste gemak schakelt hij tussen hilariteit en ontroering.” – Theaterkrant ★★★★

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
20,00
CJP
Zaal
18,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  18 april 2025 20:00
 • Tot
  18 april 2025 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre