Jasper van der Veen – Op Scherp (try-out)

Jasper staat op scherp. Hij baant zich een weg door een wirwar van liefde, woede, angst en verwondering. Welke draad laat je zitten en welke knip je door? Met sterke grappen, scherpe bespiegelingen en hilarische verhalen recht naar de kern. Wordt het een vakkundige ontmanteling of toch een keiharde knal?! Twijfelen kan niet, want de tijd tikt.

Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Cabaret Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. Het NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot een van de comedytalenten van het jaar. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen en in 2022 volgde zijn tweede voorstelling Niet gehinderd door enige kennis.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Cabarettalenten:
7 november: Luuk Ransijn – Vacht
13 december: Anne Neuteboom – En dan nu Anne Neuteboom
17 januari: Yunus Aktas – Maakt niet uit
23 mei: Jasper van der Veen – Op Scherp

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 76,50). Om de Serie Cabarettalenten te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
20,00
CJP
Zaal
18,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  23 mei 2025 20:00
 • Tot
  23 mei 2025 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre