Het kleine theater – Roodkapje (3+)

Een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal!

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfdeverhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad,tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaalvreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Ze raakt steeds verdervan huis. Gaande weg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit hadkunnen denken…

Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke. Na jaren te hebben gewerkt voor diverse theatergezelschappen, film en televisie begonnen ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap. Ze maken voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier: zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten. Theatervoorstellingen voor het hele gezin. Dat is Het Kleine Theater!

Reacties van het publiek:

Wat hebben wij genoten! Dochterlief zat vol overgave tekijken naar het verhaal van Roodkapje en was duidelijk onder de indruk. Wij,oma en mama, hebben gegierd van het lachen. De karakters (zeker de Wolf metRotjeknors accent) waren hi-la-risch!

“Een ontzettend leuke voorstelling! Mijn dochter en haar3 vriendinnen (en de mama’s ook) hebben ervan genoten. De mama’s hebben gelachenen de kindjes mee geroepen om Roodkapje weer op het goede pad te krijgen” 

Jullie waren geweldig leuk! Voor kinderen, maar ook devolwassenen hebben genoten

Normaal
Zaal
12,50
Voorstelling informatie