Herfstvakantiefilm: Dolittle (NL gesproken)

Ook deze herfstvakantie kun je in Het Postkantoor weer gezellig film komen kijken! Dolittle is een vrolijke avonturenfilm voor de hele familie, met Robert Downey Jr. in de rol van de beroemde dokter die met dieren kan praten.

De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij spannende avonturen. Zo krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla, een onnozele eend, een cynische struisvogel die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer en een eigenwijze papegaai.

In de Nederlands gesproken versie hoor je de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Ilse Warringa, Dennis van der Geest, Rayen Panday, Edsilia Rombley, Murth Mussel en Pip Pellens.

Voorafgaand aan de film kun je meedoen met een gezellige knutselmiddag van ’t Stadsplein. Meld je wel even aan, dat kan hier.

Normaal
Zaal
10,00
Jeugd (tot 18 jaar)
Zaal
7,50
Voorstelling informatie
  • Van
    15 oktober 2020 15:00
  • Tot
    15 oktober 2020 16:45
  • Status
    Verlopen
  • Genre