Glodi Lugungu – Ze bedoelen het goed

“Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.”- Jury AKF 2018

Glodi Lugungu groeide op in het Brabantse dorp Dommelen in een gezin met 9 kinderen. Hij werd opgevoed als voetballer, maar zijn vrienden zagen in hem een jongen die meer thuishoort op een podium, dan op het voetbalveld: “Glodi maakte zijn verhalen vaak mooier dan ze waren. Of hij verzon dingen. Kwam hij thuis van voetbal, zei hij dat hij drie keer had gescoord. Belden zijn ouders de trainer, had hij niet eens gespeeld.”

In 2017 werd hij aangenomen bij het stand-up genootschap van Comedytrain en in 2018 won Glodi zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De Volkskrant riep Glodi uit tot hét comedytalent van 2020. Zijn grote voorbeeld is Brigitte Kaandorp.

Vorig seizoen was Glodi al bij ons te zien, maar toen kon hij vanwege corona voor maximaal 50 bezoekers spelen. Daarom nu, voor iedereen die er toen niet bij was, een nieuwe kans om kennis te maken met dit aanstormende cabarettalent.

Normaal
Zaal
17,00
CJP
Zaal
15,50
Voorstelling informatie
  • Van
    16 oktober 2021 20:00
  • Tot
    16 oktober 2021 21:20
  • Status
    Verlopen
  • Genre