FILM: Oppenheimer


Oppenheimer 
neemt je mee in de geest van natuurkundige J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy), die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in het diepste geheim baanbrekend werk verricht bij het Manhattan Project. Ook de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, is bij dit project betrokken.
Oppenheimer is getrouwd, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De Amerikaanse overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de nationale veiligheid. Uiteindelijk is Oppenheimer is verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom.

De film Oppenheimer is een ongekend filmisch evenement met een sterrencast van Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Josh Hartnett en Casey Affleck, Rami Malek en Kenneth Branagh. Schrijver en regisseur Christopher Nolan tekende eerder voor succesvolle films als The Dark Knight, Inception, Interstellar en Tenet. De Telegraaf noemde Oppenheimer “een instant klassieker”.

Vanwege de duur van de film (180 minuten) starten we de film iets eerder dan gebruikelijk. De aanvangstijd is 19.30 uur.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling. 

Normaal
Zaal
8,50
Voorstelling informatie
  • Van
    12 december 2023 19:30
  • Tot
    12 december 2023 22:45
  • Status
    Verlopen
  • Genre