FILM: De Beentjes van Sint Hildegard

Dit is een inhaalvertoning van de film die gepland stond op 7, 8 en 15 november. Alle bezoekers zijn per mail geïnformeerd. Heeft u kaarten voor deze film, maar geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@hetpostkantoor.info.

In “De Beentjes van Sint Hildegard” speelt cabaretier Herman Finkers de Twentse veearts Jan, die vast zit in een benauwend huwelijk met zijn Gedda, gespeeld door Johanna ter Steege. Ogenschijnlijk zijn ze al 35 jaar gelukkig getrouwd, maar stiekem wordt hij gek van haar regel- en bemoeizucht. Bang om Gedda te confronteren neemt Jan op een dag een drastisch besluit.

Finkers, die zijn eerste filmrol speelt, schreef ook het scenario van deze Twents gesproken komedie, en dat sluit aardig aan bij zijn andere werk: licht absurdistisch, soms scherp en geestig, soms tergend flauw, maar eigenlijk altijd wel charmant. Regisseur Johan Nijenhuis maakt van “De Beentjes van Sint Hildegard” een heerlijke film met een lach en een traan, droogkomisch en heerlijk verfrissend.

Normaal
Zaal
10,00
Jeugd (tot 18 jaar)
Zaal
7,50
Voorstelling informatie
  • Van
    8 november 2020 14:00
  • Tot
    8 november 2020 15:40
  • Status
    Verlopen
  • Genre