FILM (12+): Bohemian Rhapsody (Movie Sing-a-Long)


Bohemian Rhapsody is de ultieme ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.

De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

De film was razend populair in de bioscopen en trok miljoenen bezoekers. Wij draaien de film nog één keer, en dit keer mag je meezingen! Dus smeer de stembanden, oefen nog even op al die tophits en dan gaan we los…

I see a little silhouetto of a man
Scaramouche,scaramouche will you do the Fandango

  Voorstelling informatie
  • Van
   10 januari 2020 19:00
  • Tot
   10 januari 2020 21:30
  • Status
   Verlopen
  • Locatie