Fabian Franciscus – Kleine wereld

Deze voorstelling is voorlopig geannuleerd vanwege de verlenging van de lockdown t/m 20 april. We proberen de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers worden geïnformeerd zodra hier meer over bekend is.

Lekker gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Of ja, dan moet je het natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, want dat klinkt zo lekker sportief.  En dan helpt het stiekem ook nog eens allemaal. Of althans, op bepaalde vlakken dan. En op sommige dagen wat meer dan op de vermoeiende andere dagen.
Toch was het vroeger soms ook wel fijn, om lekker alleen in mijn eigen kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën enzo. Maar vaak ook best benauwd en restrictief, zo’n kleine wereld. Dus toch doorzetten dan maar! En zeker niet als enige, want het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Voor wat voor reden dan ook. En niet geheel onterecht trouwens, want soms is het hilarisch. En soms ook heel behulpzaam. Want als nuchtere no-nonsense zelfacceptatie voor mij heeft geholpen, moet dat toch voor iedereen kunnen lukken?
Voor zij die ook ooit ‘coaching’ hebben gehad zal
Kleine Wereld vol zitten met herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen bij de psycholoog.  Mocht je nog nooit een ‘coach’ hebben gehad, hoef je je geen zorgen te maken; ik weet zelfs voor jou ook een reden te verzinnen om er toch een te nemen!

Fabian Franciscus groeide op in Heerhugowaard. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en trad als comedian op in Londen (Comedy Store) en New York, maar ook op Lowlands en de Zwarte Cross. Hij heeft de gedragsstoornis mcdd en is ambassadeur van de Nederlandse Vereniging voor Autisme. Zijn debuutvoorstelling Vlafeest trok volle zalen en is in juni uitgezonden op televisie. Meermaals ging hij viraal met fragmenten uit die voorstelling. Ook was hij te gast bij DWDD, Kopspijkers, Radio 538, Spijkers met Koppen en Na Het Nieuws.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
  • Van
    16 april 2021 19:00
  • Tot
    16 april 2021 20:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre