Donderdagmiddagfilm: Tár

Eens per maand organiseert Theater Het Postkantoor een filmmiddag voor senioren. In samenwerking met Seniorenraad Stede Broec is een filmprogramma samengesteld dat aansluit bij een (iets) oudere doelgroep. Omdat de film ’s middags wordt gedraaid hoeven bezoekers niet in het donker over straat. Ook staat er voorafgaand aan de film een kopje koffie of thee voor u klaar. Het doel is een gezellige middag te organiseren waar senioren elkaar kunnen ontmoeten en genieten van een interessante, mooie of leuke speelfilm.

De wereldvermaarde dirigent Lydia Tár staat aan het hoofd van het Berliner Philharmoniker Orkest. In Berlijn woont ze samen met de eerste violiste van het orkest en haar adoptiedochtertje. Met haar absolute gehoor en drang naar volledige perfectie maakt Tár het de musici niet gemakkelijk. Ook heeft het enorme invloed op haar eigen privéleven. Wanneer er beschuldigingen opduiken, neemt haar carrière een ingrijpende wending.

Actrice Cate Blanchett speelt de hoofdrol en werd alom bejubeld. Haar acteerprestatie is subliem en indrukwekkend in dit ijzersterke drama over macht en misbruik. Ze won er de Golden Globe voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol mee. 

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
8,50
Voorstelling informatie
  • Van
    21 maart 2024 14:00
  • Tot
    21 maart 2024 16:45
  • Status
    Verlopen
  • Genre