Donderdagmiddagfilm: Neem Me Mee

Op veler verzoek op herhaling!

Eens per maand organiseert Theater Het Postkantoor een filmmiddag voor senioren. In samenwerking met Seniorenraad Stede Broec is een filmprogramma samengesteld dat aansluit bij een (iets) oudere doelgroep. Voorafgaand aan de film staat een kopje koffie of thee voor u klaar. 

Op de laatste filmmiddag van dit seizoen draaien we op veler verzoek nogmaals de vrolijke Nederlandse komedie Neem Me Mee.

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid, met elkaar én met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Regisseur Will Koopman (bekend van o.a. Gooische Vrouwen en Oogappels) neemt u op ontroerende, maar ook humoristische wijze mee op een groepsreis voor senioren vol herkenbare situaties. De film heeft een sterrencast met o.a. Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en Renée Soutendijk.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
8,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  20 juni 2024 14:00
 • Tot
  20 juni 2024 16:00
 • Status
  Aankomend
 • Genre