Donderdagmiddagfilm: Falling for Figaro

Eén keer per maand organiseert Theater Het Postkantoor een filmmiddag voor senioren. In samenwerking met Seniorenraad Stede Broec is een filmprogramma samengesteld dat aansluit bij een (iets) oudere doelgroep. Omdat de film ’s middags wordt gedraaid hoeven bezoekers niet in het donker over straat. Ook staat er voorafgaand aan de film een kopje koffie of thee voor u klaar. Het doel is een gezellige middag te organiseren waar senioren elkaar kunnen ontmoeten en genieten van een interessante, mooie of leuke speelfilm.

Op donderdag 12 januari draaien we Falling for Figaro.

De succesvolle Millie geeft haar goedbetaalde baan en luxe appartement in Londen op om haar droom na te jagen om operazangeres te worden. Ze laat haar vriend achter en vertrekt naar de Schotse Hooglanden waar ze les krijgt van de beruchte operadiva Meghan, een heerlijk vileine rol van Joanna Lumley, die o.a. bekend werd door Absolutely Fabulous. In de pub waar Millie verblijft, ontmoet ze de nukkige Max die ook zanglessen blijkt te volgen bij Meghan. Tot hun beider afgrijzen ontdekken ze dat ze allebei repeteren voor de Singer of Renown competitie. Maar wat begint als rivaliteit tussen de twee verandert langzamerhand in iets moois.

Falling for Figaro is een heerlijke feelgood film vol humor, romantiek en natuurlijk een goed getimede aria op zijn tijd.

Normaal
Zaal
8,50
Voorstelling informatie
  • Van
    12 januari 2023 14:30
  • Tot
    12 januari 2023 16:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre