Donderdagmiddagfilm: Elvis

Eens per maand organiseert Theater Het Postkantoor een filmmiddag voor senioren. In samenwerking met Seniorenraad Stede Broec is een filmprogramma samengesteld dat aansluit bij een (iets) oudere doelgroep. Omdat de film ’s middags wordt gedraaid hoeven bezoekers niet in het donker over straat. Ook staat er voorafgaand aan de film een kopje koffie of thee voor u klaar. Het doel is een gezellige middag te organiseren waar senioren elkaar kunnen ontmoeten en genieten van een interessante, mooie of leuke speelfilm.

Op 21 december draaien we nog één keer de heerlijke muziekfilm Elvis. Met bravoure swingt de film door het gedoemde leven van de ‘King of Rock ’n Roll’, de man die conservatieve krachten ooit wilden laten arresteren vanwege zijn duivelse heupbewegingen…

Regisseur Baz Luhrmann laat je meekijken in het leven van Elvis vanuit het perspectief van Colonel Tom Parker, zijn mysterieuze manager. De legendarische muziek wordt naadloos verweven in het verhaal. Zelden oogde een imitatie-Elvis zó elektrisch en aanstekelijk als die van acteur Austin Butler in de titelrol. Alleen daarom al is de film een must-see voor fans van rock ’n roll.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
8,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  21 december 2023 14:00
 • Tot
  21 december 2023 16:45
 • Status
  Aankomend
 • Genre