Donderdagmiddagfilm: Casa Coco

Eén keer per maand organiseert Theater Het Postkantoor een filmmiddag voor senioren. In samenwerking met Seniorenraad Stede Broec is een filmprogramma samengesteld dat aansluit bij een (iets) oudere doelgroep. Omdat de film ’s middags wordt gedraaid hoeven bezoekers niet in het donker over straat. Ook staat er voorafgaand aan de film een kopje koffie of thee voor u klaar. Het doel is een gezellige middag te organiseren waar senioren elkaar kunnen ontmoeten en genieten van een interessante, mooie of leuke speelfilm.

Op donderdag 20 april draaien we de vrolijke Nederlandse komedie Casa Coco.

De Rotterdamse Pleun (Joke Bruijs) runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleuns jeugdliefde Toon (Gerard Cox) die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar mee komt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets 50 jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug onder de Caraïbische zon?

De film vindt plaats tijdens de Seniorenweek van de Seniorenraad Stede Broec. Daarom geldt deze keer een gereduceerde toegangsprijs van € 5,00 per kaart, inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang.

Normaal
Zaal
5,00
Voorstelling informatie
  • Van
    20 april 2023 14:30
  • Tot
    20 april 2023 16:20
  • Status
    Verlopen
  • Genre