DLZ Theaterproducties – Sneeuwwitje (4+)

Deze voorstelling is uitverkocht. Je kunt je aanmelden voor onze wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen nemen wij contact met je op. Voor plaatsing op de wachtlijst, klik onderaan deze pagina op bestellen of mail naar info@hetpostkantoor.info.

Sneeuwwitje woont bij haar tante, koningin Adora, in een enorm kasteel. De koningin vraagt elke dag aan haar toverspiegel wie de mooiste van het land is. Als op een dag de spiegel zegt dat Sneeuwwitje dat is, wordt koningin Adora woest.

Sneeuwwitje vlucht en komt bij het huisje van de dwergen Stoffel en Mick. Ze maakt alles netjes, bakt de lekkerste appeltaarten en doet vrolijke dansjes. Maar dan komt de koningin te weten dat Sneeuwwitje daar zit… Adora gaat, vermomd als oud vrouwtje, naar het dwergenhuisje met een betoverde appel. Sneeuwwitje neemt een hap van de appel en valt in een diepe slaap. Alleen jager Jonathan zou haar nog kunnen redden door een kus van ware liefde…

DLZ-Theaterproducties voert musicals op voor basisscholen en gezinnen die het minder breed hebben in West-Friesland. Jongeren met een passie voor musical spelen niet alleen, maar verzorgen ook de kostuums, de regie, het decor en de kap & grime.

Vergeet niet om verkleed te komen! Aan het einde van de voorstelling kan je een hele mooie prijs winnen. Trek je prinsessenjurk, superheldenpak of glittershirt aan en kom naar ons toe.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
5,00
Voorstelling informatie