DLZ Theaterproducties – De Kleine Zeemeermin (4+)

Alle voorstellingen van DLZ in Het Postkantoor zijn uitverkocht. Wil je op de wachtlijst? Klik dan op de bestelknop onderaan de pagina. We nemen contact met je op als er kaarten vrij komen. Op donderdag 22 februari speelt de voorstelling ook in Het Bon Theater in Medemblik. Voor deze voorstelling zijn nog kaarten beschikbaar, reserveren kan via www.dlz-theaterproducties.nl/ticketverkoop.

Musicalgroep DLZ keert terug in de voorjaarsvakantie met de familiemusical De Kleine Zeemeermin!

In de magische onderwaterwereld leeft Lola, de kleine zeemeermin. Haar grootste wens is om eens naar boven te gaan, naar het land. Haar vader, koning Triton, vindt dit levensgevaarlijk en verbiedt Lola om naar boven te gaan. De mensen daar zijn gevaarlijk.

Als op een dag prins Bastiaan van boord slaat door een storm, twijfelt Lola geen moment en redt hem. Prins Bastiaan hoort alleen haar stem en is vastbesloten: dit is het meisje met wie hij zal trouwen. Maar daar denkt Aquarius anders over. Hij is vastbesloten om heerser van de onder- én de bovenwaterwereld te worden. Door een sluw plan geeft hij Lola benen, maar krijgt haar stem daar voor terug.

Zal het Lola lukken om de prins voor zonsondergang op de derde dag te kussen? Of wordt ze weer een zeemeermin en moet ze voor eeuwig verblijven in de duistere grotten van Aquarius?

DLZ-Theaterproducties voert musicals op voor basisscholen en gezinnen die het minder breed hebben in West-Friesland. Zij doen dit geheel vrijwillig. Elke donderdagavond repeteren zij in Jongerencentrum Inventas om uiteindelijk een komische, mooie, maar vooral supertoffe kindermusical neer te zetten. Dit doen zij met 13 jongeren die ieder een passie voor musical hebben. DLZ doet alles zelf: van decor tot grime, van muziek tot aan kostuums.

Vergeet niet om verkleed te komen! Aan het einde van de voorstelling kan je een hele mooie prijs winnen. Trek je prinsessenjurk, zeemeerminnenstaart, superheldenpak of glittershirt aan en kom naar ons toe.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
5,00
Voorstelling informatie