DLZ Theaterproducties – Assepoester (4+)

Lang, heel lang geleden leefde er een wonderschoon meisje: Assepoester. Ze woonde bij haar gemene stiefmoeder, stiefzus en stiefbroer die haar al het werk in huis liet doen. Liefde? Dat was iets wat Assepoester niet kende.

Op een dag kondigt de prins aan dat hij een groot bal zal houden op het kasteel. Dat moet van zijn moeder én van de hoofdlakei. Alle meisjes uit het hele land zijn uitgenodigd! Ook Assepoester. Maar Assepoester heeft geen mooie jurk, geen mooie schoenen en geen feestelijk kapsel… Gelukkig is daar De Goede Fee, en zo kan Assepoester toch naar het bal! Zal het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren vóór de klok twaalf uur slaat?

DLZ-Theaterproducties voert musicals op voor basisscholen en gezinnen die het minder breed hebben in West-Friesland. Jongeren met een passie voor musical spelen niet alleen, maar verzorgen ook de kostuums, de regie, het decor en de kap & grime. 

De voorstelling speelt op 3 maart om 14.30 en 20.00 uur in Theater Het Postkantoor. Op 4 en 5 maart is de musical te zien bij JC Inventas om 13.00 en 15.30 uur. Voor kaarten bij Inventas: kijk op www.jcinventas.nl.
 
Vergeet niet om zelf als jouw mooiste prinses, prins of superheld te komen! Ben jij de mooist verkleedde bezoeker? Dan win je een hele mooie prijs aan het eind van de voorstelling!

Normaal
Zaal
5,00
Voorstelling informatie