DLZ Theaterproducties – Aladdin (4+)

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Musicalgroep DLZ uit Grootebroek bestaat uit jongeren tussen de 14 en 23. Deze herfstvakantie spelen zij maar liefst drie voorstellingen van hun eigen geschreven musical Aladdin in Het Postkantoor!

In de sprookjesachtige stad Agrabah leeft prinses Jasmine, samen met haar vader: de sultan. Jasmine wordt bijna 18 jaar, en dan mag ze het land regeren. Maar dan moet ze eerst trouwen met een man van stand, dat staat in de wet. Totdat Jasmine die heeft gevonden regeert minister Jafar die graag met de prinses wil trouwen. Als Jasmine tijdens een bezoek aan de grote stad Aladdin ontmoet, ontdekken ze dat ze meer met elkaar gemeen hebben dat ze in eerste instantie denken…

DLZ-Theaterproducties voert musicals op voor basisscholen en gezinnen die het minder breed hebben in West-Friesland. Zij doen dit geheel vrijwillig. Elke donderdagavond repeteren zij in Jongerencentrum Inventas om uiteindelijk een komische, mooie, maar vooral supertoffe kindermusical neer te zetten. Dit doen zij met 13 jongeren die ieder een passie voor musical hebben. DLZ doet alles zelf: van decor tot grime, van muziek tot aan kostuums.

Vergeet niet om verkleed te komen! Aan het einde van de voorstelling kan je een hele mooie prijs winnen. Trek je harembroek, prinsessenjurk, zeemeerminnenstaart, superheldenpak of glittershirt aan en kom naar ons toe.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
5,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  2 november 2024 13:00
 • Tot
  2 november 2024 14:15
 • Status
  Aankomend