De Grote Haay – Muk (2+)

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Muk is een dalmatiër-pup: je weet wel, zo’n gestippelde. Het liefst zou hij nog véél meer stippen hebben, of wat dacht je van gekleurde stippen? Muk beleeft d(r)oldwaze avonturen in zijn eigen prentenboekenserie. Hij stond in de prentenboeken top-10 van de Nationale Voorleesdagen en beleefde zelfs een muzikaal avontuur met het Nederlands Philharmonisch orkest.

In deze interactieve voorleesvoorstelling ontdekken Muk en zijn vriend Vlieg de wereld om zich heen. Met liedjes, poppen en een heleboel stippen gebeurt er genoeg om je te laten betoveren door wat er op het podium gebeurt. Een lieve kennismaking met theater voor kinderen vanaf 2 jaar.

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema. Mark is naast artistiek leider van De Grote Haay schrijver, poppenspeler en theatermaker. Hij maakte  de voorstellingen Johannes de Parkiet en Meester Kikker, schrijft scenario’s voor Woezel & Pip, Pipo de Clown en liedjes voor Kinderen voor Kinderen. Mark speelde ook in de tv-series Sesamstraat, De Boterhamshow, Koekeloere en De Sprookjesboom.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
12,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  6 oktober 2024 11:00
 • Tot
  6 oktober 2024 11:35
 • Status
  Aankomend