De Fransse Eijkel – Subtropique

Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg ontvingen in 2013 en 2014 beiden de Jos Brink Genesius Penning. Daarna veroverden ze in 2016 samen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Over hun spetterende debuut tijdens theaterseizoen 2017-2018 waren pers én publiek laaiend enthousiast. Nu is dit energieke duo met hun elastische lijven terug met de giga-gloednieuwe voorstelling SUBTROPIQUE.

SUBTROPIQUE is een absurdistische en humorvolle cabaretperformance, een afspiegeling van de wereld binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.

Dit is een inhaalvoorstelling. Bezoekers zijn per e-mail geïnformeerd. Heb je kaarten voor deze voorstelling, maar geen e-mail van ons ontvangen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@hetpostkantoor.info. Heb je geen kaarten, maar wil je wél naar deze voorstelling? Mail dan naar info@hetpostkantoor.info voor plaatsing op de wachtlijst.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
  • Van
    11 juni 2021 19:00
  • Tot
    11 juni 2021 20:10
  • Status
    Verlopen
  • Genre