Casier en Co: Moes (2+)

Deze voorstelling is voorlopig geannuleerd vanwege de verlenging van de lockdown t/m 20 april. We proberen de voorstelling te verplaatsen. Bezoekers worden geïnformeerd zodra hier meer over bekend is.

Op de vloer een appelboom en 3 kastjes. De kastjes herbergen levendig keukengerei en gekke machines. Zij spelen het verhaal van appels tot Moes. 

Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 2 tot 6 jarigen. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan, terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert. Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses. 

Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat uw keukengerei thuis tot leven komt…

De voorstelling won een Zilveren Krekel voor ‘de beste jeugdtheaterproductie’ van 2017 en tourt nog steeds nog Nederland om peuters en kleuters te blijven betoveren. Uit het juryrapport: ‘’Moes blinkt uit door het wonder te zien in het kleine en alledaagse, zoals de betoverende beweging van het (laten) schillen van een appel… De voorstelling blijft dicht bij de kleine leefwereld van twee-, drie- en vierjarigen, maar sluit ook aan op hun ongebreidelde fantasie… Een lust voor oog, oor, neus en verbeelding.’’Moes is een samenwerking van Karel Casier en Dieske Krijnders. Karel toerde afgelopen jaren met straatvoorstellingen vol stunts, acrobatie, humor en slapstick.  Dieske leefde zich de afgelopen jaren uit in bewegingstheater, improvisatie, teksttoneel en zang.

Normaal
Zaal
12,50
Voorstelling informatie