Anne Neuteboom – En dan nu Anne Neuteboom

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

En dan nu de vrouw die heerlijk schaamteloze humor en een diepe wijsheid verenigd in één lichaam. Een avond Anne Neut voert je langs bijzondere gedachtenkronkels en geestige woede. Haar leven wordt plots drastisch omver geworpen. Het dwingt haar opnieuw naar zichzelf en de wereld te kijken. En dan alles door een onschuldig afspraakje met iemand uit het publiek…

De frisse en brutale cabaretier maakte al drie succesvolle programma’s, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en ontving lovende recensies. Over haar vorige voorstelling Effe niet met je mening schreef Trouw (★★★★): “Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt.”

Anne Neuteboom maakt onaangepast cabaret, ontwapenend en brutaal. Je wil het en je weet het.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Cabarettalenten:
7 november: Luuk Ransijn – Vacht
13 december: Anne Neuteboom – En dan nu Anne Neuteboom
17 januari: Yunus Aktas – Maakt niet uit
23 mei: Jasper van der Veen – Op Scherp

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 76,50). Om de Serie Cabarettalenten te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
19,00
CJP
Zaal
17,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  13 december 2024 20:00
 • Tot
  13 december 2024 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre