Alex Ploeg – EGO (try-out)

Na een succesvol debuut (en een minder succesvolle pandemie) is Alex Ploeg terug in de theaters!

Alex werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut Ultimatum werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. O ja, en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet (NPO3). Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen.

In EGO zien we Alex ogenschijnlijk in zijn cabaret-element: op het podium, strak in het pak, gitaar in de hand, zelfverzekerd en klaar om de boel op stelten te zetten. Maar al snel neemt zijn ware aard de overhand. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

Recensies over Ultimatum:

★★★★ – NRC: “Een indrukwekkend debuut

★★★★ – De Volkskrant: “Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar-ie goed in is.”★★★★ – Trouw: “Met zijn moeilijk beheersbare brein herinnert Ploeg aan collega’s als Ronald Goedemondt en Wim Helsen, ook meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen.”

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
  • Van
    6 oktober 2021 20:00
  • Tot
    6 oktober 2021 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre