Vrienden

VRIENDEN VAN HET POSTKANTOOR

Theater Het Postkantoor mag al sinds haar opening rekenen op een groeiende schare trouwe bezoekers, die ieder jaar terugkeren om te genieten van de voorstellingen, concerten en films in onze theaterzaal.

Die trouw en betrokkenheid van onze bezoekers koesteren wij, want juist door die betrokkenheid leren wij ons publiek steeds beter kennen. Wat vindt u mooi, grappig, interessant, en wat juist niet? U laat ons weten wat wij kunnen verbeteren aan onze dienstverlening, wat u mist in de programmering, of u heeft een waardevolle tip of suggestie.

Vanaf nu is het mogelijk om uw betrokkenheid bij ons theater ook op een andere manier in te zetten, namelijk door Vriend van Het Postkantoor te worden. Door een jaarlijkse financiële bijdrage ondersteunt u ons bij de ontwikkeling van het theater. Zo kunnen wij eraan blijven werken om Het Postkantoor tot het bruisende culturele hart van Stede Broec te maken én te houden. 

Als dank voor uw bijdrage bieden wij u ook voordelen. Zo kunt u ieder seizoen voor een select aantal voorstellingen met voorrang of korting reserveren. Ook bieden wij u de mogelijkheid om als eerste op de hoogte te zijn van de programmering van het nieuwe theaterseizoen. Zo wordt u o.a. uitgenodigd voor de previewavond over het nieuwe seizoen. 

U kunt zich aanmelden als Vriend van Het Postkantoor door te klikken op de bestelknop hieronder. Voor de eerste 25 Vrienden die zich aanmelden ligt bovendien een mooi welkomstpresentje klaar.

Bent u ondernemer? Ook dan kunt u ons theater steunen, als zakelijke sponsor. Wij gaan graag met u in gesprek voor een passend sponsorvoorstel op maat.

Daarnaast heeft ons theater een ANBI-status, wat inhoudt dat uw gift voor 125% aftrekbaar is bij uw belastingaangifte. 

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar vrienden@hetpostkantoor.info.Neem contact op
Copyright 2020 Het Postkantoor - Reserveringsvoorwaarden - Disclaimer