Vrienden van Het Postkantoor

Als Vriend van Het Postkantoor kun je jouw betrokkenheid bij ons theater op een speciale manier inzetten. Door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage ondersteun je ons bij de ontwikkeling van het theater, zodat wij ons kunnen blijven inzetten voor Het Postkantoor als het bruisende culturele hart van Stede Broec!

Als dank voor je bijdrage bieden wij je ook een aantal voordelen. Zo ben je als eerste op de hoogte van de programmering van het nieuwe theaterseizoen en bieden we je de mogelijkheid om voor een select aantal voorstellingen met voorrang of korting reserveren.

Voorverkoop seizoen 2023-2024
We zijn op het moment hard bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen 2023-2024. Vanaf 10 mei is het programma voor volgend seizoen te bekijken op onze website. Vrienden van Het Postkantoor kunnen voorafgaand aan het seizoen met voorrang reserveren. Zij ontvangen daarvan ruim op tijd bericht.

Zakelijke sponsoring
Ben je ondernemer? Ook dan kun je ons theater steunen, als zakelijke sponsor. Wij gaan graag met je in gesprek voor een passend sponsorvoorstel op maat. Daarnaast heeft ons theater een ANBI-status, wat inhoudt dat een gift voor 125% aftrekbaar is bij uw belastingaangifte. 

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden als Vriend of sponsor? Stuur dan een e-mail naar vrienden@hetpostkantoor.info.

Voorstelling informatie